Niels Post @ Acid Rain Production

T/m 28 februari a.s. op de televisiekanalen RTN 10 en The Peoples Channel 8 in de driehoek Raleigh, Durham, Chapel Hill in het Amerikaanse staatje North Carolina, een remake van de Niels Post klassieker Red, yellow and blue.

60 minuten meditatieve top televisie met het spelletje ‘Vier op een rij’. Doet het ook bijzonder goed in wachtruimtes.

AcidRainProduction.com/current.html

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Hmm, ik zou toch vragen of ze de naam van de link naar je site aanpassen. Gelukkig is de link zelf wel goed!
    Is er ook een webstek waar de stappen die de spelers nemen geanalyseerd en bediscussieerd kunnen worden? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*