VHS Festival aanstaande zaterdag

VHS Festival aanstaande zaterdag

Tijd weer voor het leukste video festival van Nederland, aanstaande zaterdag (15 augustus, 20:30) in Kunst & Complex de 16e editie van het Rotterdam VHS Festival.

Met werk van Gummbah & Chantal Rens, Roberto Voorbij, Betty Bowers, Moritz Metzner, Johannes Langkamp, Jan de Bruin, Frank Stassen, David Blandy, William Lamson, Ben Century, Fernando Sanchez, Masashi Kawamura, Su Tomesen, Olaf Mooij, Abner Preis, Aeneas Wilder, Deven Green en Tammo Rist.

Na afloop plaatjes draaien met DJ Jeroen Kuster & DJ Charlie Dronkers.

Inkom slechts 2 euro inclusief zwembad.

Rotterdam VHS Festival

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. TOTAAL vergeten een video op te sturen, shit! En de 15e kan ik ook niet langs komen, jammer hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*