Brad Pitt en de Berenjood

Brad Pitt en de Berenjood

Minder dialoog en slacht dan verwacht maar nog steeds een bijzonder vermakelijke zondagmiddagfilm. Inglourious Basterds, de nieuwste van Quentin Tarantino over een elite eenheid scalpenjagende joden begint fenomenaal en ook daarna valt er nog genoeg te genieten maar is geen klassieker in het rijtje Kill Bill en Pulp Fiction.

Imdb.com/title/tt0361748

Brad Pitt en de Berenjood

De eerder genoemde Berenjood.

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. hoewel de eindscene inderdaad van david carradine natuurlijk niet te toppen viel door tarantino. hooguit wellicht in een dirty basterd part II (waarin hij de erotic cinema gebruikt als basis voor z’n nieuwe flim)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*