Bram de Jong @ Kap Pur Tilburg

kappur 01

Opening expositie ‘Werelds’, Kap Pur, Tilburg, met werk van Leen Alting, Bram de Jong en Marja Vink. Alleen het werk van de jonge Utrechtse kunstenaar Bram de Jong wist mij te overtuigen. Daarom deze vrij eenzijdige kijk op de expositie. De expositie is nog te zien t/m 31 oktober.

kappur.nl/?huidige-expositie,6

kappur 03

kappur 04

kappur 05

kappur 02

7 Comments

 1. idd mooi werk van bram de j
  beetje jammer van de, het zijn de woorden van AW, “vrij eenszijdige kijk” op de expo. wel een oordeel voorgeschoteld, maar geen kans om het er mee (on)eens te zijn

 2. sorry maurice. ik ben mij ervan bewust dat ik uiteraard een geheel neutrale kijk had moeten hebben. zodat de kijker zelf kan oordelen. maar ik trok dit echt niet.
  vandaar even een lekker eenzijdige volledig politiek oncorrecte bevooroordeelde kijk op het geheel.
  anders kijk even zelf op:
  http://www.kappur.nl/?huidige-expositie,6

 3. sorry kees, heb ik t alweer verkeerd begrepen. ik dacht die reageer functie is om er mee te bemoeien.

  of mag ik me wel bemoeien met de kunst, maar niet met de reporter? dat kan ook nog natuurlijk.
  of zit ik er weer naast? :D

 4. Je mag je zeker bemoeien met de reporter, maar niet met de mening van de reporter. Ik zou eerder een all out beargumenteerde lofrede op Alting en Vink verwachten als je het niet eens bent.
  Ik merk vaak dat dit van medium een soort van journalistieke ethiek wordt verwacht, terwijl ik het juist interessant vind om de niet neutrale meningen van de verschillende contribuanten te horen, die meningloze beschrijvende kunstkritiek die kennen we wel uit de meer conventionele media. Overigens kan je via de link van Kap-Pur het werk van de anderen bewonderen, dàt is heel ethisch.

 5. ben het, waarschijnlijk, niet oneens met de reporter. lofredes zijn dan ook nergens voor nodig. was meer geamuseerd/verbaasd door anne’s opmerking.

  well anyway

 6. Maak je niet druk Maurice, ik heb net een stukje geschreven over mijn weblog (binnenkort op mijn site) en sla daardoor ook misschien iets door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*