‘Girl overkill’ in de Forgotten Bar Berlin

Iris van Dongen presents:

Sofie Arfwidson, Wafae Ahalouch el Keriasti, Geeske Bijker, Marlous Borm, Helen Cho, Kimberly Clark, Hadassah Emmerich, Dafni Eleonora Barbageorgopoulou, Eveline van de Griend, Ane Graff, Ada Van Hoorebeke, Maureen Jeram, Anouk Kruithof, Angela Liosi, Catherine Lorent, Ekatherina Mitichkina, Alisa Margolis, Adriana Molder, Despina Stokou, Nele Tas, Villeroy & Boch, Helen Verhoeven, Efthymia Kefala

galerieimregierungsviertel.org/

Girloverkill II zal plaatsvinden in Kunstlerhaus Bethanien op 14 jan. tijdens de open studio’s.
Girl overkill is een project als opwarmertje voor de residentie in Kunstlerhaus Bethanien
van Kimberly Clark va. april 2010.

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*