About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Geniaal!
    Zo maakten wij ooit een dagparkeerkaart na voor in 020 alwaar wij een maquette bouwden die dag!
    Laptop en mobiele printer e.d.
    Jawel op 09/11 2001! Wat deed u op die dag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*