Jonathan Schipper

The slow and inevitable death of American muscle, slow motion car crash.

“Two cars are slowly crashed into one another of the course of a month. The movement is so slow as to be invisible. These are models for a full sized piece yet to be constructed.”

In 2008 ook uitgevoerd in het groot, o.a. tijdens de Next Art Fair in Chicago (naar beneden scrollen voor bewegende video).

OppositionArt.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*