About [Redactie] 8944 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. Meneer Langebach is een van de creatiefste mensen die ik ooit ben tegen gekomen.

  2. Goed artikel al heb ik voor de rest weinig met Ted. Creatief? Meer een trendwatcher die vroeger goed naar ny heeft gekeken in mijn optiek.

  3. “In Berlijn is alles beter”, klopt dat nog wel? (vraag me af of Prenzlauer Berg daar nou het beste beeld van geeft, maar goed, daar weet MB inmiddels vast alles van) is juist Berlijn de afgelopen 5/10 jaar niet juist “gentrification galore-walhalla”? En ik twijfel of het injecteren van een “creatieve klasse” in het centrum van Rotterdam de Uggs wel van de straat houdt, maar ben het met een hoop dingen wel eens, goed gesproken door iemand die daar voor Rotterdam een belangrijke rol in kan spelen.

    Alleen denk ik toch dat uiteindelijk elke stad het stadscentrum krijgt die het verdient. Het gaat uiteindelijk voor een groot deel over waardering.
    Als dingen niet breder op waarde worden geschat heeft injecteren ook geen zin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*