Chicago op bezoek

Veilig aangekomen in Rotterdam, de afvaardiging Chicago voor wat alweer het vijfde deel is van de uitwisseling tussen beide steden die twee jaar geleden begon met een bezoek van Trendbeheer aan het Version Festival.

Aanstaande vrijdag presenteert Proximity Magazine in de Singer Sweatshop het (An)Other Art Worlds nummer met daarin een Rotterdam special van twintig pagina’s plus een tentoonstelling met Amerikaanse kunstenaars (zit allemaal in de koffers op bovenstaande foto).

Vrijdag a.s. 12 maart 17:00-23:00.
Inkom vrij, overheerlijke hapjes, DJ Gross. Wees welkom!

Met werk van Emily Van Hoff, Dayton Castleman, Abby Christensen, Stephen Eichhorn, Aron Gent, Gunsho, Scott Fortino, Joseph Rynkiewicz, Anna Shteynshleyger, Tom Torluemke en The Yes Men.

SingerSweatShop.nl/site/?p=1218

Curatoren topoverleg Rachael & Edmar Marszewski, Jeroen Jongeleen, Angelique Spaninks en Erosie.

Edmar en het Erosie relatiegeschenk, als een kind zo blij. Jongeleen kan er wel mee lachen.

Het grote uitpakken is begonnen.

Onder andere Dayton Castleman (van de broodduif) met handgeschilderde envelop met inhoud ter attentie van een zekere NP. Wat zou er in zitten?

Alleen vrijdag 12 maart van 17:00-23:00!

SingerSweatShop.nl/site/?p=1218

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. ‘curator’ jongeleen met ‘relatie-geschenk’ erosie.
    in de enveloppe aan NP zit dus smeergeld…

    wat heb ik gewonnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*