About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. ik was ook getipt inderdaad en hij was erg nice. veel meer dan de skatevideo die ik eerlijk gezegd een beetje verwachtte. genoeg stof tot speculeren ook, lekker daar houden we van! de deeveedee is volgens mij ook gister uitgekomen (die op iMDB overigens als documentaire slaschz comedy staat), dus wellicht binnenkort Exit Through The SweatShop

  2. @ Baschz: JB zag ‘m in de sniek en was er ook erg over te spreken. ‘Exit Through The SweatShop’, dan kom ik graag kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*