Dynasty of Depravity

Door George Kuchar en zijn class of 2005 a.k.a. Joshua Kanies, Linda Martinez, Ashley Bellouin, Elizabeth Bernstein, Cody Cloud, Marie Ely, Catheine Galasso, Kyu Seung Q Kang, Christos Kotsovos, August Latimer-Dorney, Louis Lee, Santiago Marcial, Brittany Murphy, Achim Neufeld, Benjamin Oaks, Mathew Orensteen, Shalo Penuela, Zachary Rankin, Johnny Rogers, Cihan Sesen, Elliot Shields, Abdolhosayn Taslimi, Sarah Williams, Laura Swanson, Matthew Noel-Tod en James Stranahan.

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*