About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

 1. Kijk aan, ik had hem vorige week via pirate bay (de plek waar ie thuis hoort) en kon er wel om lachen. De kern: Hoe kun je jezelf na jaren van documenteren, binnen een paar maanden als rookie ‘street artist’ kunt hypen tot miljonair. Mr. Brainwash die alle straatregels breekt door totale kul te verkopen is van hoogstaande humor.

  Graffiti is sowieso al dood sinds het verkocht werd op canvas. Leuk om te zien dat 30 jaar later nog steeds wordt gevallen over het idee dat je als Street Artist niet inhoudsloos kan uitbuiten.

  Maar zoveel beef is er ook weer niet onderling want Mr. Brainwash was gewoon aanwezig (+ signerend) bij de launch van ‘Beyond the Street’:

  http://arrestedmotion.com/2010/05/openings-beyond-the-street-ny-book-launch-deitch-projects/

  50 told me go ‘head switch the style up
  And if they hate then let ’em hate
  And watch the money pile up, the good life.

 2. Blijkbaar is nu de sport om ‘m steeds weer terug te plaatsen op Vimeo, nu in de smaak Russische nasynchronisatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*