About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

5 Comments

 1. Ja, zonder subsidie krijg je dit. Het is de wereld van de ongesubsidieerde kunst. Die wereld is groot, heel groot. Misschien nog wel groter dan het circuit.

  Huiver en lik je vingers af bij deze wassende verzameling.
  https://trendbeheer.com/tag/het-alternatieve-circuit/

  Overigens gaat het hier wel om verzamelen en signaleren, over de betekenis of het gebrek eraan – u noemt het te infantiel.

 2. Volgens mij gaat het de kunstenaar helemaal niet om de kwaliteit van de schilderijen, maar maakt hij een statement over hoe ‘we’ kunst nu wegsmijten en er geen waarde meer aan hechten. Iedereen daar beneden verwachtte een gratis kunstwerk te krijgen, maar krijgt een kapot, slecht geschilderd doek. Lekker puh, moet je maar willen betalen voor kunst.

 3. Blijft gissen naar de intentie van de kunstenaar, maar de conclusie van Tsjaling lijkt mij dicht bij de waarheid te zitten.

 4. @JB
  Ik vindt het best aardig om te lezen hoor, past nu je het zegt ook wel bij andere oudere berichten. Wellicht iets te streng in de leer.. Ik begreep trouwens dat het iets te maken had met 9/11. Schilderijen die naar beneden vallen mensen die uit de TwinTowers vallen. Tja, dat was een beetje het idee bij deze man…. Iets wat in dit artikel niet staat vermeld, maar waar hij in een eerdere vergelijkbare actie op een wat halfslachtige wijze op zinspeelde. En waarom weet ik dat, omdat ik in de buurt woon en iedere dag de Gelderlander lees…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*