Superman als reclamekoning

Superman pindakaas

En een hele rits aan andere zut die middels de superheld aan de man gebracht wordt.

En.wikipedia.org/wiki/Superman

Een krediet kaart.

advertentie(s)

Een zut computer.

Astmalongen

Een broodje warm vlees

Superman als onderbroek

En.wikipedia.org/wiki/Superman

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*