So Kanno en Takahiro Yamaguchi

Senseless Drawing Bot, 2011.

De robot is ook bijzonder goed in het typen van persteksten:

“.. is a self-generated drawing machine that using chaotic movement of double pendulum and drawing abstract line dynamically in realtime. The modified electric skateboard with double pendulum detecting the direction of the movement of pendulum by rotary encoder on the fulcrum of it and amplify the wobble by moving right and left.”

So Kanno: Kannoso.org
Takahiro Yamaguchi: Yang02.org

(via Triangulation)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. ik wil ook zo’n ding!
    (jammer alleen dat die machines niet weten wanneer ze op moeten houden)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*