Martyn en Erosie @ Spine TV

Waarom er toch zo heel veel goede kunst/design/muziek uit Eindhoven komt, Jeroen en Martyn proberen er een vinger op te leggen.

Spinetv.net/video/martyn-erosie

(via Erosie.blogspot.com)

Horror Vacui #9 (bekijk ze allemaal) in Poznan en op de platenhoes van Martyn.

advertentie(s)

Erosie: “CRAZY! 8000 people and ONE disco ball LOL”

DJ Martyn op lokatie.

About Niels Post 3581 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*