Lancering The Naked

The Naked One is een evenement dat in 2013 in Den Haag gerealiseerd moet worden, een drie maanden breed internationaal kunstenaarsinitiatieven festival. Den Haag als initiatievenhoofdstad van de wereld. Daarop vooruitlopend is nu thenaked.nl gelanceerd: een verzameling van meningen over wat van belang is binnen de kunst vanuit het eigen lokale perspectief. The Naked gaat van start met initiatieven uit Japan, Polen, Indonesië en Servië. The Naked is opgezet door Johan Gustavsson (1646), Hicham Khalidi (TAG), Rob Knijn (Heden), Eelco van der Lingen (Nest) and Marius Lut (Billytown).

thenaked.nl

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*