Ralph Pugay

Spiritual Microwave
acrylic on canvas, 9″x12″
2012

Ralphpugay.com

(via Bagger)

Morning Mourning
acrylic on canvas, 9″x12″
2012

advertentie(s)

Presidential Panic Attack
acrylic on canvas, 16″x20″
2012

Too Early Too Soon
acrylic on canvas, 9″x12″
2012

Ralphpugay.com

Niels Post
About Niels Post 3555 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*