De europeesche gedachte

China, India en Brazilië zijn bedreigingen voor Europa. Ziet, een blanke schone dreigt aangerand te worden in een ledig station! Stoomtrein zojuist vertrokken, zul je net zien. Door meditasie en pure EU-kracht leggen de barbaren de wapens neder. De boodschap: kloon vrouwen in gele trainingspakken. The more we are, the stronger we are.

(Video na de klik.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

 1. Knettergestoord meets doe es normaal.

  Xenofobie als bindmiddel van Europa? De Yes Men staan om de hoek in hun vuistje te lachen?

  Toch wel een van de wtf filmpjes van het jaar.

 2. Het Kill Bill gehalte bevalt de heer Wilders wel, de ironie stoort hem geweldig. Of wacht… is het geen hoax?

 3. OMG, this brings the word absurdity to a whole new level. Someone has taken a good piss out of a particularly moronic EU communication department. 1st prize for anarchy and destroying the system from within. I feel mighty jealous ;-).

 4. > OMG, this brings the word absurdity to a whole new level.

  Ja hij is goed he? Budgetten zijn er om op te branden, ik wed dat het een testfilmpje is/was. Te duur voor een hoax.

 5. Drie maanden terug al op GS:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/03/imperialistisch_eu_hartje_ster.html

  Orig filmpje is verwijderd, met ‘sorry’ van de EU:

  “The clip was absolutely not intended to be racist and we obviously regret that it has been perceived in this way. We apologise to anyone who may have felt offended. Given these controversies, we have decided to stop the campaign immediately and to withdraw the video.

  Stefano Sannino, Director General of DG Enlargement”

  http://ec.europa.eu/enlargement/press_corner/whatsnew/news/120306_en.htm

  Het is dus allemaal echt echt. De heer Wilders kan het filmpje zo gebruiken in zijn campagne om uit de EU te treden.

 6. ‘Director General of DG Enlargement’

  Zelfs de directeur ruikt naar dit-kan-niet-waar-zijn. Bij enlargement moet ik altijd aan mijn spamfilter denken.

 7. Tiens hartverscheurend oud uit den oude doosch – toch eens beter GS volgen. Anyways ik had het filmpje in al zijn absurditeit nog niet gezien. De waarheid is altijd onwaarschijnlijker nog dan Harry Mulisch kon bedenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*