De stippenparade van San Francisco

“Formed in 2005 following the rapid increase of West Nile Virus in California, this band of pest controllers cycle around San Francisco dispatching sachets of Vectolex into the drains to kill the little biters before they breed. After each drain is treated, the courier sprays a little dot of paint to mark it as completed – this season’s colour is blue.”

Een kleurtje op straat blijkt niet altijd kunst.

Hellofosta.com/2012/07/13/hidden-signals/

(via Bldgblog)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*