Bob Waardenburg

Symbol Drawing 19.
Drawing, pencil, 100 x 70 cm.

“If you found this website it probably means that you are interested in art and the things that come with it.

I would like to invite you in my beautiful new studio in Amsterdam. You can come by anytime you want, for either a coffee or a beer. Just let me know a few days in front so I can check the planning and do the shopping.”

Sinds een paar dagen online, de geheel verfriste website van Bob Waardenburg (ook bekend van We Make Carpets).

Bobwaardenburg.com

Symbol drawing 18.
Drawing, pencil, 70 x 50 cm .

Evolving Line Within Square.
silkscreen, 150 x 90 cm.

Obelisk composition 1.
Installation, wood, acrylic paint.

Bobwaardenburg.com

About Niels Post 3617 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

 1. Hoi Bob en eventuele bentgenoten:
  Langs deze, ‘mij onsymphatieke weg'(nogal omweggende ) het volgende verzoekje(van de week ook vervat in/aan een misschien te oud email-adres), ken jij een 2 tal mannen/jongens(20-25 jr) en een actrice die gegadigd willen/ kunnen zijn binnen een DAE masterproject voor TV van een student ? Er schijnt subsidie en productie geregeld te zijn .
  Laat zo snel mogelijk weten of je iemand kunt aanbevelen ,mogelijk zelfs jezelf.
  Alles gaat produktief goed met je zie ik op je website en goed gepubliceerde en getoonde en al weer verleden “tapisterie”activiteiten. Weer een omslag in beeldende vorm op stapel?
  hartelijke groet.
  Ik zou je je binnen kort ook nog rechtstreeks over iets anders willen polsen
  hartelijke groet
  ton

  .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*