Vous Etes Ici en Nieuw Dakota bouwen op

Neemt allen het pontje naar Amsterdam Noord vanavond. Vanaf 17:00 kunt u terecht bij Vous Etes Ici voor een groeps- tentoonstelling van VEI kunstenaars, Destijds Design en de eerste We Like Art Walls op lokatie. Plus om 18:00 opent een grote solo van Aldo van den Broek bij Nieuw Dakota.

Koen Taselaar, uw nieuwe Vous Etes Ici kunstenaar van dienst.

Merijn Hos als We Like Art Wall

Destijds Design

Charlie Roberts pakt uit.

Carolien Smit en Michiel Hogenboom a.k.a. We Like Art werkoverleg.

Wederom trap op trap af, de bijdrage van uw correspondent aan een We Like Art Wall als groepstentoonstelling.

Charlie Roberts in aanbouw.

De Ronald Ophuis Art Wall nu nog op de vloer.

Bij de buren van Nieuw Dakota organiseert Manuela Klerkx de eerste Nederlandse solo van Aldo van den Broek.

De biertjes staan klaar dus prima start van het Amsterdam Art Weekend.

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*