About [Redactie] 8883 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Is dit niet gewoon onderdeel van het nieuw op te richten katern “trendbeheer shownieuws”?

    Banksy is inmiddels toch een soort Patricia Paay (Patty Brard, Gordon, vul maar in) geworden? Waarvan we nog vaag herinneren dat die ooit een reden had om bekend te worden, maar nu enkel nog roem geniet dankzij de (showbiz)media.

  2. Ah je bedoelt samen met Damien Hirst en V. van Gogh een eigen rubriek. Goed idee. Maar ik denk dat meer mensen Gordon en Paay kennen dan Banksy en Hirst.

  3. Als je het goed aanpakt binnenkort niet meer natuurlijk. Shownieuws = publiek = kassa!!!

    Ik zat afgelopen zomer bij Manifesta toevallig in de buurt van het tafeltje waar dhr. van Caldenborgh en mevr. Feyen de gehele vaderlandsche kunstenwereld de maat namen en kon het niet ontgaan. Helaas had ik niet de tegenwoordigheid van geest of het benodigde culturele ondernemerschap om het op te nemen. Zou goud waard geweest zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*