Constant Dullaart

Constant Dullaart, The Death Of The URL

    The Death Of The URL, 2013.

De meest gebruikte tekst invoer-regel ter wereld als onderwerp en tentoonstellingsplatform, de nieuwe Dullaart is van eenzelfde schoonheid als de Pointy URL van Hans van der Riet.

http://xxxxxxxxxx.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.xxx/xxxxx_xxxxx-xx/xxxxxxxxxxxxxxx-xxxxxxx/

(via TaT)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*