About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. wel interessant dat trendbeheer continu van die totaal niet boeiende kunstenaars bezoekt.. en wat een extreem interessante serie foto’s is dit weer! blijkt wel uit dat het even flink doorpakken was om hier wat van te maken..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*