De toelatingsexamens zijn weer begonnen

Art schools exams in Chinese style

    “Nearly 10,000 arts candidates apply for the Shandong University of Arts this year. The scene was so crowded that many candidates got pushed down to the ground.”

“..the number of applicants for the arts schools exam shows a substantial increase although students attending the college entrance examination are declining. […] The exam is difficult and employment prospect for art graduates is not promising; however, these can’t shake the determination of the candidates.”

English.people.com.cn/90882/8153497.html

(via Hyperallergic)

Art schools exams in Chinese style

    “A professor reviews the exam papers of college entrance exam for fine art in Shandong province on Jan. 23, 2013. The entire library from the first to the 5th floor in a college in Shandong was covered by exam papers.”

De toelatingsexamens zijn weer begonnen

    “Candidates who are to take the painting exam of Shandong University of Art and Design, on Feb. 20, 2013.”

English.people.com.cn/90882/8153497.html

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*