Walter De Maria overleden

Walter De Maria overleden

Walter De Maria, a reclusive American sculptor whose multifaceted achievement and sly Dadaist humor helped give rise to earthworks, Conceptual Art and Minimal art, on an often monumental scale, died on Thursday in Los Angeles. He was 77 and lived in New York.”

Nytimes.com/2013/07/27/arts/design/walter-de-maria-artist-on-grand-scale-dies-at-77.html

Walter De Maria overleden

Niels Post
About Niels Post 3555 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*