End of the Century: The Story of the Ramones

End of the Century: The Story of the Ramones

“Although The Ramones never reached the top of the charts, they endured in the face of fleeting success and crushing interpersonal conflicts by maintaining a rigorous touring schedule for more than 22 years.”

Diepe onderlinge haat en nijd maar toch jaar in jaar uit met z’n vieren het tourbusje in. Maakt voor een goede documentaire over een behoorlijk invloedrijk bandje uit Queens, New York.

Youtu.be/qbTxfI0JT-Y

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*