Will Robson-Scott

Will Robson-Scott

    John and George, 2013.

“John and his dog George are a fixture on Shoreditch High Street year round. His drawings of the east London land marks and portraits of George provide John with an escape from his demons. His past is tainted with living rough and addiction. George is Johns closest companion , he and drawing are Johns one constant in life”

Vimeo.com/84484185 (via HYB, video na de klik)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*