James Kalm bezoekt Bridget Riley at David Zwirner

“James Kalm, as a youngster, remembers looking at an early Bridget Riley painting, and being amazed at the way it caused his visual perception to bend and warp. Since then, the reputations of the various “Op” artists have risen and fallen, but the innovation and uniqueness of Riley’s work has remained constant, and distinguished her as the seminal artist of the movement.”

U heef nog t/m 19 december a.s. Davidzwirner.com/exhibition/bridget-riley-2/

Youtu.be/Mo21yfWU5p0

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*