Tim Rollins and K.O.S. (Kids of Survival)

Tim Rollins and K.O.S. (Kids of Survival)

“Tim Rollins and his collaborators, high school students from the South Bronx, NY, typically make works based on classic literature. He discovered that his students responded to art – art taught his way, not the way it is usually taught in public schools. Some of Rollins’ students became a group of regulars who participated in an after-school and weekend program called the Art of Knowledge Workshop.”

En.wikipedia.org/wiki/Tim_Rollins_and_K.O.S. (video na de klik)

En.wikipedia.org/wiki/Tim_Rollins_and_K.O.S.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*