Xeno & Oaklander doen Frankie Teardrop

Xeno & Oaklander doen Frankie Teardrop

“The first time I heard Frankie Teardrop, I thought it was the darkest song I’d ever heard.”

Miss Liz Wendelbo, oud AKI student en midden jaren 90 een van de drijvende krachten achter de legendarische Rough ‘n’ Ruined filmfestivals is tegenwoordig wereldberoemd als analoog synthesizermuzikant onder de noemer Xeno & Oaklander.

Youtu.be/MjUoN4iVP9c (via 990000, video na de klik)

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*