Verslaafd aan verzamelen

Frans Oomen, Verslaafd aan verzamelen

“Frans Oomen woont in zo’n een typisch Amsterdams huis waar je direct na de voordeur via een smalle trap steil omhoog loopt en meteen begrijpt dat achter deze voordeur iets bijzonders aan de hand is. De muren hangen vol met briefjes, uitnodigingen, posters, druksels, foto’s, en in de smalle overloop staan de kunstwerken in bubbeltjes papier opgestapeld.”

Mistermotley.nl/art-everyday-life/verslaafd-aan-verzamelen

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*