Ozon, Rotterdam

Ozon, Rotterdam

De Horoiwa uit 2009 was inmiddels aardig weggerot (er stak zelfs een haan uit haar hoofd) dus tijd voor iets nieuws. Waar de vorige muurschildering een grote kleurplaat was zet Ozon een visuele beuker neer in zwart, wit en vijftig tinten grijs. Het gelijkt wel platgeslagen keramiek.

Ozon, Rotterdam

Centraal gelegen achter Hofplein.

Ozon, Rotterdam

Ozon, Rotterdam

Incluis nooduitgang, de brandweer kan opgelucht adem halen.

Ozon, Rotterdam

Ozon, Rotterdam

Niels Post
About Niels Post 1291 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*