De Opperclaes jubileumkrant

De Opperclaes jubileumkrant

Sinds 2010 gevestigd aan de Claes de Vrieslaan in Rotterdam West en sindsdien hard aan de weg timmerend met het maken van tentoonstellingen en het initiëren van grote muurschilderingen in de stad:Opperclaes, tentoonstellingsruimte/projectbureau voor autonome illustratie.

Vier is het nieuwe vijf en om dat te vieren brengen Opperclaes initiatoren Linda van der Vleuten en Bruce Tsai-Meu-Chong een krant uit met daarin werk van alle 65 kunstenaars waarmee het duo de afgelopen vier jaar samen werkte.

Bent u in de buurt ga er dan vooral even kijken, kunt u meteen uw eigen exemplaar inzien en meenemen.

Opperclaes.nl

advertentie(s)

De Opperclaes jubileumkrant

De Opperclaes jubileumkrant

Kazuma Eekman

De Opperclaes jubileumkrant

Daan Botlek

De Opperclaes jubileumkrant

DDe Opperclaes jubileumkrant

Erosie

De Opperclaes jubileumkrant

David Shillinglaw

De Opperclaes jubileumkrant

Zahra Reijs

De Opperclaes jubileumkrant

Bruce Tsai-Meu-Chong

De Opperclaes jubileumkrant

Opperclaes.nl

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*