Niels Post, nieuwe website

Niels Post, nieuwe website

    Vinyl belettering op leegstaand winkelpand, 2015.

Voor iemand die, samen met Jeroen Bosch, al bijna tien jaar elke dag Trendbeheer vol schrijft loop ik de laatste jaren opmerkelijk achter met het bijhouden van mijn eigen website. Tijd dus voor een luxe omkat en grote update.

Vanaf vandaag weer helemaal bijgewerkt met werk van de laatste twee jaar, nieuwe opmaak en met een blogfunctie voor aankondigingen en aanverwante zaken (t/m 22 augustus aanstaande hangt er werk bij het Reinstitute in Baltimore).

De site is gemaakt in WordPress door Jonathan den Breejen die u wellicht kent van de FITAX Art Exchange en andere Tupajumi gerelateerde projecten. Betaalbaar maatwerk voor kunstenaars, een aanradertje.

Nielspost.com

Hieronder een kleine greep uit meer:

Nieuwe website Niels Post

    Gesneden papier en plakband.

On Spam, Comment Spam #22, een werkje speciaal voor de Kleurruimte van Thijs Linssen in het kader van 2 jaar Circa…Dit in Arnhem.

    (Klik settings voor HD beeldkwaliteit)

On Spam, Lectori Salutem #5 zoals te zien tijdens Secret Self in Nest eerder dit jaar.

Nieuwe website Niels Post

Wegens uitloop van de laatste werkzaamheden rond de bouw van het nieuwe Rotterdam Centraal Station verlengd tot eind 2015: On Spam, Business Proposals (Rotterdam Central Station).

Niels Post, nieuwe website

    Incluis webwinkel.

On Spam, IP Address, een IP adres uit het spamfilter van Trendbeheer. Handgezaagd, in een oplage van 1.

Populierenmultiplex en zwarte beits. Afmetingen: 41cm x 4,5cm x 0,9cm. (plusminus, lengte afhankelijk van het aantal cijfers in het adres).

Achter de schermen van Trendbeheer draait een spamfilter dat ervoor zorgt dat de commentaarsectie niet overstroomt met aanbiedingen voor nieuwe Uggs en goedkope Rolex. In On Spam, IP Address staat de afzendende computer centraal, op het moment van bestellen neem ik het het IP nummer -mits nog niet eerder gebruikt binnen de serie- van het laatst binnengekomen spambericht en zaag dat tot sculptuur.

Prijs: € 100 (inclusief BTW en wereldwijde verzendkosten)

Bestellen doet u hier: Nielspost.nl/on-spam-ip-address/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*