Vlieg met me mee naar de regenboog

Vlieg met me mee naar de regenboog

“The government division was worried that the rainbows painted on the school looked gay, describing them “emblems of homosexuality” and tweeting photos of the repainted school. The Saudi officials also tweeted that they sent the member of school staff responsible for the offending colours to jail to await trial.”

Dazeddigital.com/artsandculture/article/25576/1/this-school-was-fined-25-000-for-having-a-rainbow-on-it (via HA)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Het ziet er echt mooi uit. Leuke vrolijke looks voor een school. Ik vind niet dat het iets met homosexualiteit te maken heeft, het is gewoon een vrolijke sfeer voor de kinderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*