Mike Rijnierse @ Todays Art

Mike Rijnierse @ Todays Art

    KLOK, 2015.

“[..] I had to study the ways the bell would fall from the tower and make the best of it in order to create the sound experience, namely the doppler effect.”

Potentiële kneiter van de aankomende Todays Art (24-27 september a.s.), Mike Rijnierse bungyjumpt elk uur een bronzen klok à 100 kilo van de Scheveningse Pier. Bij Régine Debatty een interview met Rijnierse.

We-make-money-not-art.com/archives/2015/09/klok.php

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*