Expositieruimte Willem3 sluit de deuren

Expositieruimte Willem3 sluit de deuren

“Op 31 december sluit expositieruimte Willem3, onderdeel van Cultuurwerf, definitief haar deuren.
De sluiting is het directe gevolg van de ingrijpende bezuinigingen van de gemeente Vlissingen op de subsidies voor kunst & cultuur. Het bestuur van Cultuurwerf betreurt ten zeerste, dat na ruim 30 jaar een einde komt aan een (inter)nationaal gewaardeerde presentatieruimte voor actuele kunst, maar zegt geen keuze te hebben om de expositieruimte voort te zetten. De laatste exposities zijn ‘Sublieme verbeelding van het landschap’ van Johnny Beerens en vanaf 8 november de afsluitende expositie ‘Wegens succes verlengd’ van Jeroen Jongeleen.”

Cultuurwerf.nl/nieuws/expositieruimte-willem3-sluit-de-deuren/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*