Motter Tektura, de letter van de jaren 80

Motter Tektura, de letter van de jaren 80

“Created by Austrian designer Othmar Motter of Vorarlberger Graphik in 1975 and distributed by Berthold Fototypes and Letraset. Motter Fonts has announced an authorized digital version made with the help of Jan Kammann, but as of 2016 it is not yet released.”

Fontsinuse.com/…tektura (via Kottke)

Motter Tektura, de letter van de jaren 80

Motter Tektura, de letter van de jaren 80

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*