Terugkomen is niet hetzelfde als blijven

Een-lekker-wijntje-bij-Amsterdam-Centraal_01

Al jaren is bovenstaande dichtregel van Belle van Zuylen in de uitvoering Regina Verhagen te zien onder de brug bij de Singel/Prins Hendrikkade vlak bij Amsterdam CS. Deze week liep ik er weer eens langs en werd toen aangenaam verrast door de werkelijk wonderschoon geplaatste restanten van een feestje op een boot.

Een lekker wijntje bij Amsterdam Centraal

Niels Post
About Niels Post 1291 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*