De bakstenen cirkels van San Francisco

De bakstenen cirkels van San Francisco

“Standing out against the linear grid of city streets and pedestrian crossing stripes, over 170 strange brick circles can be found embedded in the pavement throughout San Francisco. At their center: a metal circle that looks a lot like a manhole cover for sewer access.”

99percentinvisible.org/…san-francisco-streets

Niels Post
About Niels Post 3492 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*