Documentaire Dick Verdult

Het Is Waar Maar Niet Hier

[arve url=”https://vimeo.com/200050264″/]

Aanrader, de betaalbare waanzin van Eindhovens grootste Philipskind: kunstenaar, muzikant, performer Dick El Demasiado. Verdult aan het werk in Bergeijk en Spanje en on tour naar Peru, Colombia en Argentinië.

‘Dick Verdult – Het Is Waar Maar Niet Hier’ is een documentaire van Luuk Bouwman (Oss,1977) over de enigmatische kunstenaar en cult muzikant Dick Verdult (Eindhoven, 1955) – in Latijns Amerika bekend als Dick El Demasiado. De film is de openingsfilm van het DOCfeed Documentaire Festival dat van 16 tot en met 19 februari wordt gehouden in Eindhoven.

docfeed.nl/films/dick-verdult-it-is-true-but-not-here/

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*