Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Tijdens de opbouw al spectaculair, SOUNDINGS, de ruimtevullende muurschildering (inclusief vloer) van Christine Rusche in de Kunsthalle van Rostock. Wel even opschieten want nog tot en met zondag 22 april aanstaande, op die laatste dag om 11:00 een kunstenaarsgesprek ter afsluiting. En dan gaat aanstaande maandag de witkwast erover en is alles weer zoals het was.

Kunsthallerostock.de/de/ausstellungen/ausstellung/2018/christine-rusche

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Christine Rusche @ Kunsthalle Rostock

Speciaal voor de gelegenheid, de hele installatie teruggeschaald tot kunstenaarseditie voor de schappelijke prijs van € 400 (inclusief lijst).

Lichthof der Kunsthalle Rostock, 1:100
2018, Fine Art Print auf Hahnemühle Fotot Rag
Auflage: 20
Maße: 40 x 40 cm

T/m 22 april a.s.

Kunsthallerostock.de/de/ausstellungen/ausstellung/2018/christine-rusche

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*