Roberta Smith @ In Other Words

Roberta Smith @ In Other Words

Uitgebreid audio-interview met chef kunstkritiek van de New York Times, Roberta Smith. Wie liever leest dan luistert; de volledige 50 minuten staan hier uitgeschreven.

“[…] because whatever gripes you have with the art world—and we all have then—this is the most open it’s ever been. This is the most open in terms of women working, in terms of non-white artists working, it’s just never been like this.”

Artagencypartners.com/podcast/roberta-smith/

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*