Art F City podcast: Tali Hinkis

LoVID‘s Tali Hinkis joins us in the studio to discuss the challenges of being a mid-career artist outside of New York. In this episode we discuss how to navigate it all from engaging a general audience to getting grants and networking. A refreshingly frank talk about what mid-career actually looks like for artists and what it takes to get there.”

Artfcity.com/2018/08/21/explain-me-what-it-really-means-to-be-a-mid-career-artist-a-talk-with-lovids-tali-hinkis/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*