Liz Collins en Zac Hacmon @ LMAK Gallery NY

Door Popel Coumou kwam ik in contact met LMAK Gallery. De galerie was ik nog nooit geweest. Deze wordt gerund door Louky Keijsers Koning en Bart Keijsers Koning. Zij hebben twee dochters en wonen boven de galerie. De galerie is recent verhuisd naar Grand Street en heeft zelfs een sculpture garden. Bart vertelde over alle plannen met de tuin in de toekomst en het gaat goed met de galerie.
De huidige tentoonstelling binnen is van Liz Collins. Liz heeft een fashion achtergrond en dat is goed te zien.

In de sculpture garden is het werk van Zac Hacmon. De ruimte is niettedoen zo knap om te fotograferen en de werken van Zac staan er zo om nooit meer te veranderen.

Ik vond het te gek dat Bart zoveel vertelde en zoveel tijd nam om alles uit te leggen aan mijn katerige (allejezushelgintonics) hoofd. De tentoonstelling is nog te zien t/m 21 oktober. En de volgende keer in NY ga ik zeker weer langs.

lmakgallery.com/blog/firstfloor/liz-collins

lmakgallery.com/blog/firstfloor/liz-collins

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*