Bonno van Doorn aan de wandel in Calcutta

Sinds een week maakt Bonno van Doorn gebruik van het gastatelier van het Mondriaan Fonds bij de Calcutta Art Research Foundation. Om de stortvloed aan indrukken een beetje een plek te geven is hij een beeldblog begonnen.

Doornstruikrover.tumblr.com

Bonno van Doorn aan de wandel in Calcutta

Bonno van Doorn aan de wandel in Calcutta

Bonno van Doorn aan de wandel in Calcutta

Bonno van Doorn aan de wandel in Calcutta

Doornstruikrover.tumblr.com

Niels Post
About Niels Post 3513 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*