Max Siedentopf

Viral of althans veel aandacht krijgt Max Siedentopf;s Africa Forever: een muziekinstallatie op een geheime plek in de woestijn van Namibië die uitsluitend Toto’s Africa afspeelt. Een geheime plek – yeah right als ik zo de footage bekijk zie ik nergens zonne-energiecellen en is met één straffe windvlaag de ganze installatie ondergestoft. Ik vermoed enscenering, mooi verhaal voor de viraliteit, typisch staaltje internetkunst. Fijne fake waar in ieder geval om gelachen kan worden.

maxsiedentopf.com

Maar leuke kunstenaar verder, hele series ideetjes, waaronder onder how to een staffel internet sculptures.

How To Be Fancy
Internet Sculpture
Mixed Media
14 x 8 cm

How To Be Fancy
Internet Sculpture
Mixed Media
14 x 8 cm

How To Be Fancy
Internet Sculpture
Mixed Media
14 x 8 cm

How To Be Fancy
Internet Sculpture
Mixed Media
14 x 8 cm

How To Be Fancy
Internet Sculpture
Mixed Media
14 x 8 cm

maxsiedentopf.com

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*