Mondriaan Fonds – Jaarverslag 2018

Uw belastingcenten voor hedendaagse kunst en cultureel erfgoed zoals besteed door het Mondriaan Fonds keurig op rij en verantwoord. Voorbeeldig ontsloten middels papieren boekwerk, full screen webpublicatie (zie hierboven) en downloadbare pdf.

“In woord en beeld tonen we bijdragen die het afgelopen jaar zijn toegekend en activiteiten die we hebben gerealiseerd. Aanvragers vertellen over hun ervaringen en belichten de betekenis van publieke investeringen in beeldende kunst en erfgoed.”

Mondriaanfonds.nl/leestafel/mondriaan-fonds-jaarverslag-2018/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*